Tagliatelle cu ceapa si varza

de Angelina_Elena in Paste, 12 Sep 2013 | 5814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle (de casa)
  • 1 varza (medie)
  • 1 ceapa (mare)
  • 40 ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ceapa si varza:

Curatam, spalam si taiem marunt ceapa.

Varza o dam pe razatoarea cu ochiuri mici apoi o punem intr-un vas.

Presaram sarea, ameastecam pentru a intra in varza, apoi o scurgem bine de apa lasata.

Punem ceapa la calit in uleiul incins.

O lasam pana se inmoaie bine, apoi adaugam varza si o lasam aproximativ 20 de minute pentru a se calii.

Amestecand mereu pentru a nu se pinde de fundul vasului.

Mai adaugam sare daca e nevoie si 1 praf de piper.

Dupa ce varza s-a calit, punem intr-o oala apa cu putina sare la fiert.

Cand apa incepe sa fiarba adugam pastele si lasam sa fiarba 8 minute.

Dupa ce s-au fiert, le scurgem de apa apoi le amestecam cu varza calita.

Servim imediat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ceapa si varza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu varza calita si kaiser